Hoog Sensitiviteit

Gepubliceerd mei 07, 22
6 min read

De Holistische Coach Opleiding

4) . De behandeling kan veel losmaken. We ronden daarom af met een zachte massage om alles te laten bezinken. Holistische massagetherapie is een integrale massagetherapie. Dat houdt in dat er meerdere massagetechnieken worden gebruikt, om tot een nog beter resultaat te komen. Denk aan onder meer Oosterse en Westerse massagetechnieken, energetische massage, pulsing en haptonomische grepen.

De massage zelf is niet pijnlijk. Daar waar je lichaam vastzit, kun je wel pijnlijke plekken tegenkomen. Tijdens een massage worden zowel fysiek als emotioneel veel dingen aangeraakt en losgelaten. Daardoor gaan de meeste mensen na een behandeling ontspannen en opgelucht naar huis. Speelt er angst, verdriet en pijn van lang geleden, dan is het soms lastig dat ‘zo maar even’ los te laten.

Holistisch Therapeut

Met de juiste begeleiding zorgen we dat je het uiteindelijk wel loslaat en dat de klachten verdwijnen. Een holistische massage heeft geen bijwerkingen. Wel kun je moe zijn na de massage. Soms merk je dat direct, soms pas in de loop van de dag en avond. Om de holistische massage ook na de behandeling optimaal door te laten werken, adviseer ik je de rest van de dag rustig aan te doen.

Opleiding Holistisch TherapeutHolistische Arts

Ik kan je alles vertellen over holistische massages en ik kan al je vragen beantwoorden. Maar er is maar één manier om erachter te komen of dit is wat jij zoekt: door het zelf te ervaren. Ik nodig je van harte uit om een afspraak te plannen en kennis te maken met de helende werking van holistische massagetherapie.

Opleiding Holistisch Therapeut

Wat is dat waard? Dat bepaal je zelf. Ben jij het waard om te investeren in jouw gezondheid en welzijn? Dat is de vraag die je jezelf kunt stellen. Tegelijkertijd moet je het geld wel hebben. Dat begrijp ik helemaal. Kun je een behandeling niet direct (volledig) betalen? Dan is het mogelijk om in termijnen te betalen.

Wat houdt ontstress coaching in? Bij ontstress coaching kijken we holistisch naar je klacht. Holistisch betekent naar het geheel kijken. Lichaam en geest zijn één. Bij holistische therapie kijken we naar de oorzaak van de oorzaak. Waardoor is een lichamelijke of mentale klacht ontstaan? Welke systemen zijn uit balans geraakt? Wat is nodig om die balans weer te herstellen? Bij holistische therapie gaan we ervan uit dat klachten niet op zichzelf staan.

Holistisch Arts

Holistische therapie en ontstressen bij lichamelijke klachten Heb je last van aanhoudende lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, slapeloosheid of pijn? Jouw lichaam communiceert voortdurend met je. Is er ergens onbalans dan geeft je lichaam dat aan. Eerst gebeurt dat subtiel. En hoe langer de klacht aanhoudt waar niets mee gedaan wordt, hoe harder je lichaam gaat schreeuwen.

Holistische therapie en ontstressen bij mentale klachten Voel je je voortdurend opgejaagd? Ben je (bijna) uitgevallen op het werk omdat de druk je teveel werd? Heb je iets meegemaakt waardoor je je telkens belemmerd voelt? Steekt onzekerheid elke keer de kop op? Emotionele stress bekijken we ook vanuit het geheel - opleiding energetisch therapeut.

Holistische Arts

Cursus Energetisch Therapeut AllroundHolistische Visie

Daarnaast kunnen wat aanpassingen in je leefstijl je herstel heel goed ondersteunen. holistische coach. Soms ben je je helemaal niet bewust van een onbalans. Ook dan kunnen we samen aan de slag om je klacht op te lossen. Zonder dat we uitgebreid in je verleden hoeven te graven. Op verschillende manieren breng ik je in contact met je onbewuste.

Daarnaast werk ik met spiertesten, praktische oefeningen om je brein te helpen ontstressen en met ademhalingstechnieken. holistische coach. Ik begeleid je zowel bij het opsporen én oplossen van je belemmeringen. reiki opleiding.

Holistisch Therapeut Opleiding

"In mijn praktijk kijk ik niet alleen naar het westerse symptoom,dus de materie, ik kijk naar het gehele dier. Ik kijk ook naar energetische, emotionele en spirituele aspecten. Mijn behandeling is erop gericht het dier in zijn geheel energetisch zoveel mogelijk in balans te brengen waarna fysieke klachten kunnen verminderen of verdwijnen" .

Opleiding Holistisich Transformatie TherapeutOpleiding Holistisch Therapeut

De eigenaresse van een hondje dat een afspraak met mij had voor een acupunctuurbehandeling wilde de afspraak afzeggen omdat haar hondje niet lekker was. Het was brakerig, wilde niet veel eten en was hangerig. Mijn reactie is in zo’n geval meestal: “ Zou je dan niet juist voor behandeling komen? Dan nemen we de misselijkheid gelijk mee.” In dit geval wilde het vrouwtje toch wachten met de behandeling tot de hond weer beter was.

Opleiding Healing

Ik begrijp ook wel waar de gedachtengang van deze mevrouw vandaan gekomen is. Zij kwam een tijdje geleden bij mij omdat haar hond een heel pijnlijke nekhernia had. Na een aantal acupunctuurbehandelingen heeft de hond daar geen last meer van. Zij komt nu om de 3 maanden voor controle en een onderhoudsacupunctuurbehandeling om te zorgen dat het ook goed blijft in de toekomst.

Dus als een dier (ook) een andere klacht heeft, zoals in dit geval, misselijkheid, wordt dat gelijk meegenomen. Dat is nu precies het verschil tussen reguliere geneeskunde, daar wordt een nekhernia behandeld, en holistische diergeneeskunde. Tijdens een holistische behandeling wordt een heel dier behandeld. In dit geval denkt het vrouwtje dat ik nog steeds een nekhernia aan het behandelen ben en komt dus niet als de hond misselijk is.

Opleidingen - Spirituele Lessen

Als mensen wel voor behandeling komen als de hond (ook) misselijk is hoor ik later meestal dat de hond na de behandeling geen last meer heeft gehad of nog maar heel kort. Dit verklaart meteen de leuke bijwerkingen die holistische (dier)geneeskunde vaak heeft. Om hetzelfde voorbeeld nog maar eens te nemen: Het hondje komt in de praktijk omdat hij een nekhernia heeft en na een aantal behandelingen begint het op te vallen dat de huid en de vacht ook beter worden (holistische therapeut opleiding).

  • Reiki Trainer
  • Holistisch Energetisch Therapeut
  • Holistisch Coach
  • Online cursussen

Of dat de anaalklieren nooit meer leeggemaakt hoeven te worden door de dierenarts terwijl dat vroeger elke maand moest gebeuren. En zo zijn er vele voorbeelden te geven - Opleiding Holistisch Therapeut. Andersom werkt het ook. Als het hele hondje beter in balans is gekomen, dus als het hele systeem beter werkt, dan is de kans dat die nekhernia nog klachten gaat geven nog maar heel klein.

Opleiding Holistisch Therapeut

Hartelijke groet,Karin van der Weijdedierenartsacupuncturist .

Bewust, Zijn therapie is een holistische vorm van lichaamsgerichte therapie. Als holistisch therapeut kijk ik naar jou als geheel en niet alleen naar een specifiek probleem, omdat alle afzonderlijke delen en systemen elkaar beïnvloeden. Alles is met elkaar in verbinding en kan niet los van elkaar worden gezien. Als er op het ene niveau in jou iets gebeurt heeft dat onmiddellijk effect op het andere niveau. Holistisch Energetische Thuiscursus.

Energetisch Therapeut Opleiding

Deze therapie brengt je dieper in contact met jezelf en jouw gevoel. Het helpt je om te aanvaarden wat jij ervaart. En leert je om gevoelens te doorvoelen waardoor deze verwerkt kunnen worden. Opleidingen: Reiki cursus, holistisch Therapeut en Reiki. Bewust, Zijn therapie lost spanningen en weerstanden op, is rustgevend en verminderen stress. Het verhoogt de vitaliteit en geeft energie.

Energetisch Therapeut OpleidingHolistische Arts


Deze therapie ondersteund je in jouw ontwikkeling naar jouw essentie. Tijdens Bewust, Zijn therapie Tijdens de behandeling nodig ik jouw lichaam uit om zichzelf te genezen. Je wordt hierbij licht aangeraakt op verschillende plekken van het lichaam. Ik volg de bewegingen van alle afzonderlijke delen en (systemen) van het lichaam en voel waar het stagneert of waar spanning aanwezig is - hoogsensitiviteit.


Opleiding: Holistisch TherapeutSpirituele Opleiding

Wat zijn energetische krachten?

Energetisch heeft betrekking op arbeid en energie; het is een stelsel waarin energie vrij kan stromen. Energie is de basis waarop het universum en dus ook onze wereld, bestaat. De wereld bestaat uit energie, atomen en moleculen, die zich manifesteren op een laag trillingsniveau.

Wat doet een energetische massage?

Bij de energetische massage worden energiekanalen schoongemaakt en wordt blokkerende energie afgevoerd. Ik maak hierbij gebruik van lange langzame strijkingen en zal ook regelmatig mijn handen stil leggen op je lichaam. Zowel tijdens als na de energetische massage kunnen er verschillende emoties naar boven komen.

Wat is een energetische beperking?

Er is sprake van een energetische beperking als sprake is van een (A) stoornis in de energiehuishouding. Een urenbeperking kan ook aan de orde zijn uit (B) preventief oogpunt of vanwege (C) verminderde beschikbaarheid.

Wat is de betekenis van Energiek?

[Fr. énergique] begaafd met energie, met kracht handelend, vervuld van krachtig streven om iets te bereiken, wilskrachtig; getuigend van geest, geestkracht.
Spirituele Opleidingen

Meer van Massage tafel

Navigation

Home

Latest Posts

Fysiotherapie En Oefentherapie

Published Mar 22, 23
7 min read